keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Uusi tukka!

Terppis!

Mulla on ollut siitä asti kun viimeksi lyhensin tukkaani sellainen ajatus, että tekisi mieli lyhentää vielä reippaasti lisää. No viime viikolla istahdin parturikampaajaksi opiskelevan ystäväni tuoliin ja sanoin että vedä reippaasti pois vaan. Kotiin päästyäni lätkäsin päähäni vielä kirkkaanpunaisen Cutrinin suoravärin ja tadaa, ihan mahtava tukkani oli taas uudessa loistossa! Josko sitä nyt vihdosta viimein koittaisi vältellä värinpoistoainetta ja antaisi tukan kasvaa terveenä takaisin.

Oon myös viettänyt paljon aikaa uuden kotistudioni parissa. Nyt oli hyvä tekosyy lyödä ittensä tällinkiin ja lätkäistä kamera Arton kouraan. Viihdyn ehdottomasti paremmin kameran toisella puolella, mutta pakko myöntää että tykkäsin kyllä näistä kuvista. Mukana poseeraamassa yksi silmäteristäni Donna.
Että sellaista tällä kertaa. Mitäs te tykkäsitte?

Muuten jos täältä löytyy valokuvaus-ihmisiä, lukisin mieluusti palautetta ja kommenttia kuvien teknisestä puolesta. Valokuvaus hallitussa studioympäristössä on mulle ihan uusi juttu ja olen vasta alkanut harjoitella! :)1 kommentti: