keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Halloween tulee, oletko valmis?

Heippa<3

Ihana huomata, että vaikka edellisestä postauksestani on vierähtänyt jo useampi kuukausi, kukaan teistä ei ole poistunut lukijalistaltani! Mulle on tapahtunut paljon ja ainakin parista suurimmasta tapahtumasta on tulossa postausta tänne.

1. Olin ensimmäisellä "aikuisiän" ulkomaanmatkallani 9.-11.10. AIVAN UPEASSA KÖÖPENHAMINASSA! Mulla on tuolla aivan jumalaton läjä Raw kuvia odottamassa että saan itseäni niskasta kiinni ja aloitan editoinnin saadakseni niitä tänne näytille.

2. Toteutin pitkäaikaisen unelmani ja hankein ihka ensimmäisen oman kotistudiosettini. Siitä mulla on video ollut hetken aikaa työnalla ja kunhan saan ohjelman huonosti toimimisesta aiheutuvat ongelmat korjattua, saan sen lyötyä tänne ^^

Mutta se aihe mistä tänään halusin kirjoittaa, ei ole kumpikaan näistä. Otsikko varmaan jonkin verran spoilasi aihettani, mutta mitäpä siitä. Mun vuoden ehdoton suosikkijuhlani lähestyy kovaa vauhtia ja oon enemmän kuin innoissani!

Me ollaan kavereideni kanssa joka vuosi viettäneet Halloweenia ihan vain kotipippaloiden muodossa. Kahtena viimeisenä vuotena järjestäminen on ollut minun vastuullani, ja niin se on myös tänä vuonna.

Halloween koristeita, Halloween 2014


Joka vuosi olen panostanut asuuni uskomattoman paljon. Olen aloittanut kasaamisen vähintään puoli vuotta ennen ja tehnyt osia käsin. Näinollen olen siis saanut kulumaan sekä aikaa että rahaa.

Ajattelin jakaa kanssanne pari viimeisintä asuani. Ehkä saatte niistä revittyä inspiraatiota omiin asuihinne :)

Steampunk-asu, Halloween 2013


Hattu: Ebay
Kellon osat: Ebay
Gogglesit: Ebay
Peruukki: Ebay
Kelloriipus: Ebay
Paita: Restyle
Korsetti: Restyle
Rannekkeet: Restyle
Vyö: Ebay
Hame: Restyle

Vuoden 2013 asukokonaisuuteen en joutunut tekemään juurikaan mitään käsin, kaikki osat löytyivät valmiina ja miellyttivät silmääni sellaisenaan. Ainoa näpertelyni oli kellon osien ompelu silinterihattuun. Rakastan tätä asua. Voisin joku kaunis päivä vetäistä tämän päälleni ja ottaa vähän laadukkaampia kuvia.

Archer Elf asu, Halloween 2014


Peruukki: Ebay
Haltijakorvat: Ebay
Paita: Ebay
Korsetti: Ebay
Hame: Itse tehty
Nuoliviini: Itse tehty
Säärystimet: Itse tehty

Viimevuoden asuihin jouduinkin sitten näpertelemään osia huomattavasti enemmän. Koko Arton Darth Maul asu on käsin tehty.. Yksityiskohdat ei mustasta asusta juurikaan tässä kuvassa näy, mutta kaapu koostuu kolmesta osasta + nahkavyöstä ja housuista. Sarvet on veistelty polyuretaanista ja maalailtu akryyliväreillä. Naaman väritys on tehty ihan vain kasvoväreillä.

Omaan asuuni tein ylimääräisistä kaapukankaista hameen. Tein sen viimeisenä iltana ompelemalla kappaleita yhteen roikkumaan, ehkä jaksanut/ehtinyt edes siistiä reunoja. Yksi asuni päätähdistä oli upea itsetehty nahkainen nuoliviini. Sain ruskeaa jämänahkaa todella halvalla, joten en joutunut maksamaan itseäni kipeäksi, niinkuin olisi käynyt jos olisin tilannut valmiin nuoliviinin. Nahkaa jäi myös reippaasti yli, joten tein siitä asuuni vielä säärystimet.

Että siltä näyttivät viimevuosien asuni! Tämän vuoden asusta en ole itseasiassa vielä edes perillä. Tilasin ison kasan keskiaikaisia vaatteita ja asusteita, ja toivoisin että nämä ehtisivät Suomeen halloweeniksi. Plan B on vetää ylle joku mekko ja tehdä maskeeraus. On mulla vielä Plan C:kin :) Tilasin nimittäin Ebaysta pahan päivän varalle Spyro-haalarin. Se on tosin aika laaduton, joten toivon etten joudu turvautumaan siihen.

Mites te lukijapallerot? Vietättekö Halloweenia? Onko asu jo valmiiksi mietittynä vai kyhäättekö jotain kasaan viimehetkillä? Entä millaisia asuja teillä on ollut edellisinä vuosina? :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti