keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Hullu kissatäti hankkii koiran..

"Tuli aika yllärinä toi uus baby. En yhtään osannu odottaa! Jakekin oli et "kissanainen ottaa koiran, wtf?" Se puhuu susta kissanaisena :D"

Ylläolevalla tavalla kommentoi eräs ystäväni perheenlisäystäni. Pakko myöntää, olen itsekin edelleen vähän pienen kauhun ja epäuskon vallassa. Mulle oikeasti tulee 9 päivän päästä KOIRA!

Ei mikä tahansa koira kuitenkaan. Mulle tulee siperianhusky, eli koirista upein! En oikeasti ole edes koiraihminen, olen vaan huskyihminen. Kuinkahan monta kertaa toistan vielä sanan "koira" tämän postauksen aikana?


Meidän vauva on tuo vaalea tuossa vasemmassa alakulmassa. Hän on tässä kuvassa viiden viikon ikäinen. Väri tulee kuulemma muuttumaan huomattavasti hänen kasvaessaan, muuttuu todennäköisesti harmaaksi. Mitään takeita ei ole kuitenkaan, huskyt on kuulemma aikamoisia kameleontteja, ties vaikka kasvaisi vihreäksi.


Luonteeltaan meidän haukkumme oli ehdottomasti porukan epäsosiaalisimmasta päästä. Ei sitä ujostuttanut, se oli vaan kiinnostuneempi ruuasta kuin ihmisestä. Välillä kun katsoin pentuamme suoraan silmiin, tuntui ettei siellä ole ketään kotona. Heitin vitsiä pennun autistisuudesta ja vähäisestä hapensaannista synnytysvaiheessa. Näistä epäsosiaalisemmista tapauksesta kasvaa kuitenkin kuulemma yleensä hyviä valjakon johtajia ja mahdollisesti myös ihan yhtä sosiaalisia kuin pentueen uteliaimmistakin yksilöistä.

Tällä hetkellä kaikki merkit viittaavat siihen että haukustamme kasvaa todella iso kaveri. Vaikka poikkelin äiti olikin pikkuruinen, sen isä oli todella kookas husky. Myös pennut olivat ikäänsä nähden aika kookkaita, varsinkin tämä meidän kaveri. Lisäksi meidän husky kehittyy vähän muita hitaammin, mikä kuulemma yleensä viittaa vähän suuremmaksi kasvamiseen, sillä kehitykseen tarvitaan enemmän aikaa ja energiaa kuin mitä muut pennut tarvitsevat.


Rakastan vauvelia kovasti jo nyt, vaikka hän saapuukin vasta ensi viikolla keskuuteemme. Olen opiskellut ihan hulluna koiran koulutusta, sekä tehnyt harrastussuunnitelmia ja hankkinut välineitä tulevaisuuden varalle. Eiköhän tämä tästä lähde sujumaan!

Muuta blogiin liittyvää aiheesta poiketen:

Inspiraatio on hukassa. Olen kovasti miettinyt itselleni sopivinta tyyliä blogata ja ajatuksia on herännyt jonkun verran. Saattaa olla että sisältö tulee muuttumaan tulevaisuudessa jonkin verran ja postailen vähemmän arkisista asioista ja vaatteista, ja enemmän erikoisemmista ja minua kovasti kiinnostavista asioista. Todennäköisesti blogissa tulee säilymään ainakin kaikki keskiaikaisuuteen ja keskiaikahenkisiin harrastuksiin liittyvät teemat, sekä käsityöt. Noh ihmettelen tätä vielä..

Koikkuvauvasta ja muusta kuulette todennäköisesti myöhemmin!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti