tiistai 12. toukokuuta 2015

Oh shit, täällä taas!

Vuosi takaperin kesällä musta tuli laiska bloggaaja.. Siitä hetkinen eteenpäin lopetin kokonaan. Hieman myöhemmin sitten päädyin poistamaan blogini, koska oletin etten löydä enää bloggausintoani. Tässä se taas huomattiin, never say never!

Hiukan harmittaa että Tarsiercircuksen poistamisen myötä menetin kaikki vanhat postaukset ja lukijat, mutta toivottavasti CAMB saa edes joitain teistä palaamaan takaisin.

Aijon täyttää tämän turhanpäiväisillä jorinoilla ja kuvilla elämästäni, kissoilla, ostoksilla, harrastuksilla ja kaikella muulla jonka ei pitäisi ihmisiä kiinnostaa vitun hitsin vertaa. Kaikki kommentit, niin positiiviset kuin negatiivisetkin, on ehdottomasti tervetulleita!

Eipä mulla muuta. Loppuun saatte viimekuun lopulla kuvaamani videon, jossa nuorin lapsukaiseni Prinssi Manahattu hoipertelee pallien leikkauksen jälkeen.
2 kommenttia:

  1. Voi Manahattu reppanaa :'D minkä rotuinen tuo kisuli on? Näyttää norjalaiselta metsäkissalta tai mainelta? Itseltä löytyy yksi pahainen cooni karvaamassa paikkoja :) Aivan ihana kissakopla sinulla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mana on ihan sekarotuinen, äitiltään peri tuon "pitkähkön" turkin (se on muualta lyhytkarvainen, mutta häntä on pörröinen :D). Kasvonpiirteet on kyllä vähän metsäkisumaiset, että eipä tiedä vaikka sitä siellä seassa vähän olisi :) Mutta kissakoplani kiittää ^^

      Poista