maanantai 3. elokuuta 2015

Karmarock

Helöy!

Kuvittelin alkukesästä huonon rahantilanteeni vuoksi, että tänä kesänä ei tule kauheasti missään tapahtumissa vierailtua. Silti nyt kesän lopussa asiaa ajatellessa, huomaan että mulla on blogissa tapahtuma-postauksia paljon enemmän kuin muita postauksia. Tosin tapahtumat joissa olen vieraillut, on ollut joko halpoja tai ilmaisia.

Tämän kertainen postaus koskee Karmarock festaria, jota vietettiin 25.7. tutulla paikallaan Harjavallassa. Tämän vuoden teema oli Sika säkissä, mikä tarkoitti käytännössä sitä, että esiintyjiä ei julkistettu etukäteen. Lavalle nousi illanmittaan yllätysesiintyjiä, jotka olivat Maj Karma, Musta Paraati, Pariisin Kevät, Stam1na, Tiisu, Aivovuoto, N o s e, Musta Valo, Mama Longhorn, Oceanwake, Black Motor ja Private Practice.

Mua instassa seuraavat bongasivatkin kuvan jossa näkyi Karma-lookkini:Monena vuonna olen pyyhältänyt paikalle ajatuksella "Hengailen vain illan tässä alueen ulkopuolella, enkä osta lippua." Silti lähestulkoon joka vuosi olen illan mittaan muuttanut mieleni ja löytänyt itseni alueelta. Niin kävi tänäkin vuonna. Heti kuultuani. että Stam1na esiintyy tajusin että se on nähtävä.


Stam1na veti pirun kovan keikan, olimme kaverini kanssa sitä hyvin eturivin tuntumassa fiilistelemässä. Puolikas ihminen ja Kuoliaaksi ruoskitut hevoset ovat omat lempibiisini ja jälkimmäisen he esittivätkin!
Keikan jälkeen menimme vielä paikalliseen jatkamaan iltaa. Joku hullu päästi mut taas laulamaan karaokea!! Baarin sulkeuduttua soitin Arton hakemaan mut kotiin. Ehdin olla tuossa vaiheessa jo aika hurmaava makeanveden kännikala.


Oliko joku muu karmarockissa käymässä? Jos niin mikä oli suosikki esiintyjänne?

Kesätapahtuma-postaukset ei muuten lopu vielä tähän. Seuraavaksi on luvassa Ulvilan keskiaikaisten Hansamarkkinoiden fiiliksestä postaus videon muodossa. Mulla se tuolla jo exporttaa ;) Mutta ei muuta tällä erää!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti