perjantai 17. heinäkuuta 2015

Tukan freesailua

Heippa!

Mikään ei ole ikuista, ei edes kesätukan ihanat kirkkaat herkulliset värit. Joku saattoi Meikattu vs. Meikitön -postauksessa kiinnittää huomionsakin siihen, että tukka ei ole ihan samassa väriloistossa kuin mitä se oli Kesätukka -postauksessa.

Tämä postaus on vähän myöhässä, sillä tästä värjäilystä on jo melkein kolme viikkoa. Ajattelin ensin jättää tämän kokonaan tekemättä, sillä suunnitelmissa olisi tänään taas vaihtaa väriä. Päätin nyt kuitenkin vielä viimeisen siniviolettipinkin päivän kunniaksi julkaista tämän, koska halusin vähän kohista CUTRIN -suoravärien ihanista sävyistä!

Tältä tukka näytti ennen operaation alkua:


Ollaan kaikki varmaan yksimielisiä siitä, että jotain tuolle oli tehtävä :'D Päätin siis kipaista Puuvillan Hairlekiinista CUTRIN merkkisiä suoravärejä. Värivaihtoehtoja ei ollut kovin runsaasti, joten valinta ei ollut vaikea. Hyllystä mukaan lähti Lightning Blue, Violet Sky ja Fuchsia Festival.


Violet Sky oli minulle entuudestaan tuttu, sillä violetti oli minun viimekertainen hiusvärini. Tiesin siis jo entuudestaan CUTRININ hyväksi merkiksi. Väri kestää paremmin kuin aikaisemmin käyttämäni Crazy Colorin suoravärit. Lopputuloksesta tulee myös mielestäni paljon kirkkaampi näillä.

Jokaisesta tuubista riitti tähän värjäyskertaan alle puolet, sillä sotkin väriaineen joukkoon hoitoainetta n. puolet värin määrästä. Sitten levitin päähän ja tadaa, puolen tunnin päästä mulla oli taas mahtava tukka.


Värin ainoa miinuspuoli on se, ettei se tartu ollenkaan juurikasvuun. Mullekin oli juurikasvua tullut jo muutaman millin verran, joten lopputulos olisi ehdottomasti ollut parempi, jos olisin jaksanut ensin blondata juuret. Mutta nuo sävyt on kyllä ihan älyttömän upeita. Varsinkin tuon kirkkaan fuksian näkeminen sai mut pomppimaan riemusta!


Eipä mulla muuta tällä erää. Seuraavaksi herätän Arton ja lähden kauppoihin pörräilemään. Illemmalla olisi tarkoitus lähteä esittelemään uutta tukkaa Porin jazzeille.... enkä ole edes valinnut värejä vielä..

Millaisia kokemuksia muilla on CUTRININ suoraväreistä? Suositteletteko jotain muuta merkkiä? :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti