tiistai 23. kesäkuuta 2015

Paras juhannus ikinä!

Heipputi hei!

Nyt on taas kerran juhannukset juhlittu ja pakko kohista, että vaikka vettä tuli ajoittain ku saavista kaatamalla ja kylmä oli muutenkin, vietin ehdottomasti parhaan juhannukseni!

Kolme viimeistä vuotta juhannukset on vietetty minun luonani, joka kesä tosin eri osoitteessa. Itse en tykkää juhannuksena lähteä mihinkään, vaan tahdon viettää koko viikonlopun rennosti ulkona saunoen ja grillaten. Nykyisessä asunnossani on pihasauna, joten tämä oli aika ihanteellinen paikka juhlia. Vuokrasimme porukalla myös paljun, joka kustansi 300€ koko viikonlopulta, eli alle kolmekymppiä per henkilö.











Sunnuntaille oli vielä toisenlaista ohjelmaa tiedossa, kun SCA-mittelöinnit pidettiin tälläkertaa meidän takapihalla. Olimme etukäteen toivoneet näin, sillä emme tahtoneet poistua paikalta, mikäli vieraita on tuolloin vielä jäljellä. Saatiin Artonkin kanssa päivitettyä pariskuntapotrettikin. Minä oon tuossa vasemmalla ja Arto oikealla. Oon pieni ja hurja!



Koitin pitää tekstin aika tiiviinä ja antaa kuvien välittää tunnelmaa. Tältä näytti meidän juhannus, mitä te muut puuhailitte? :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti